Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Πέμπτη 27/4/17: Κινητοποίηση Υποστήριξης Στους Εργάτες Της AGR Clarin Στο Προξενείο Της Αργεντινής

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ AGR CLARIN

Έχοντας ήδη τρεις μήνες κινητοποιήσεων που περιλάμβαναν και την κατάληψη του εργοστασίου, με αφορμή την απόλυση συναδέλφων τους, οι εργάτες του τυπογραφείου της AGR Clárin, συνεχίζουν τη δράση τους ακόμα και τώρα που τα σώματα ασφαλείας της Αργεντινής έχουν εκκενώσει το εργοστάσιο με την απειλή όπλων, ενάντια στην εργοδοσία και την κυβέρνηση Μάκρι που την στηρίζει - για να αρθεί το λοκ άουτ και να επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυθέντες .

Με διαδηλώσεις προς το Υπουργείο Εργασίας και μπρoστά στα γραφεία της εφημερίδας Clárin, διοργάνωση συζητήσεων και φεστιβάλ στην πύλη του εργοστασίου, έχουν στο πλευρό τους το μαχόμενο εργατικό κίνημα, ενάντια στην βίααιη κατστολή του Κράτους. Έχουν απευθύνει και διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης. Διαδηλώσεις και πικετοφορίες οργανώθηκαν ήδη σε άλλες χώρες. Η ανταπόκρισή μας σε αυτό το κάλεσμα δεν είναι μόνο η ελάχιστη ένδειξη ταξικής αλληλεγγύης, αλλά και μια σοβαρή πολιτική αφορμή για τη σύνδεση της δικής μας πάλης ενάντια στην ανεργία, και για το δικαίωμα για σταθερή δουλειά.

Η Επιτροπή Συμπαράστασης στους εργάτες της AGR Clárin , καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργάτες και καταγγελίας της κυβέρνησης της Αργεντινής, την Πέμπτη 27 Απριλίου, με προσυγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στο σταθμό μετρό Μέγαρο Μουσικής και ακολούθως συγκέντρωση έξω από το προξενείο της Αργεντινής.

 Επιτροπή Συμπαράστασης στους εργάτες της AGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου