Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δυναμική Παρουσία Της ΛΑ.Ε. Στο Μεγάλο Συλλαλητήριο Της Θεσσαλονίκης – Δηλώσεις Π. Λαφαζάνη

Πλημμύρισε η Εγνατία και οι γύρω δρόμοι στη μεγάλη λαϊκή διαδήλωση εναντίον των Μνημονίων και της λιτότητας, με αφορμή τα εγκαίνια της 81ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Το παρόν στο συλλαλητήριο έδωσαν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, επαγγελματίες και αγρότες, απαιτώντας να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα και όλο το μνημονιακό κατεστημένο.

Ιδιαίτερα μαζικό και μαχητικό ήταν το μπλοκ της «Λαϊκής Ενότητας», με παρουσία του επικεφαλής της Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, και πολλών στελεχών και μελών της από τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 81ης ΔΕΘ

«Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει ένα νέος, μεγάλος, ενωτικός, λαϊκός, ταξικός αγώνας», δήλωσε ο γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο περιθώριο των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και πρόσθεσε πως: «Η Θεσσαλονίκη σήμερα γίνεται αφετηρία η οποία θα καταλήξει σε μια λαϊκή εξέγερση που θα ανατρέψει την κυβέρνηση Τσίπρα, που θα ανατρέψει όλο το μνημονιακό μπλοκ και θα βάλει τη χώρα μας σε μια νέα δημοκρατική – αντιμνημονιακή πορεία με έξοδο από την Ευρωζώνη με το εθνικό μας νόμισμα».

Συνεχίζοντας ο κ. Λαφαζάνης, υπογράμμισε: «Σήμερα από εδώ η Λαϊκή Ενότητα σαλπίζει ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αγώνα σε όλο τον ελληνικό λαό. Να φύγουμε από τους καναπέδες μας, φτάνει πια πριν μας εξοντώσουν να τους ανατρέψουμε», ενώ καταλήγοντας τόνισε: «Ή τα μνημόνια ή τη ζωή μας, αυτές είναι οι επιλογές και αυτά είναι τα διλήμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου