Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS LEDRA» Συνεχίζουν Τις Κινητοποιήσεις

Με κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra», δίνοντας συνέχεια στις διεκδικήσεις τους για τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμά τους στη δουλειά.

Οι εργαζόμενοι συζήτησαν και αποφάσισαν τα επόμενα βήματά τους σε Γενική Συνέλευση που έκαναν την περασμένη βδομάδα, στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το πρόγραμμα δράσης περιλαμβάνει τα εξής:

Την Τετάρτη 15 Φλεβάρη θα γίνουν παρεμβάσεις στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς και στο ΚΤΕΟ «Auteco» (Λεωφόρος Αθηνών 107), επιχείρηση που ανήκει στον όμιλο «J&P ΑΒΑΞ», όπου συνιδιοκτήτες είναι οι ιδιοκτήτες του «Athens Ledra» (οικογένεια Παρασκευαΐδη).

Την Πέμπτη 16 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι θα φιλοξενήσουν στο ξενοδοχείο το γλέντι του κλαδικού Συνδικάτου, με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, το οποίο θα συνδυαστεί με την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση του επιχειρησιακού σωματείου και των εργαζομένων που είναι εδώ και έναν περίπου χρόνο απλήρωτοι.

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 22 Φλεβάρη με κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο «Intercontinental», που βρίσκεται στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο από το «Athens Ledra» και στο οποίο ο ιδιοκτήτης του τελευταίου έχει επίσης μετοχές.

Την Τετάρτη 1 Μάρτη παραστάσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας «J&P ΑΒΑΞ» και στην πρεσβεία της Κύπρου, καθώς η Κύπρος είναι η χώρα καταγωγής και διαμονής της οικογένειας των ιδιοκτητών.

Οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν πως δεν υποχωρούν παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν: «Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση για μας δυσκολεύει όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο, γιατί το ζουν όλες οι 230 οικογένειες που δεν έχουν εισόδημα για σχεδόν ένα χρόνο. Πίσω δεν θα κάνουμε».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου