Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΟΜΕ-ΟΤΕ : Συνεχίζεται Η Απεργία Των εργαζομένων ΟΤΕ. Συγκέντρωση Στο Υπ. Εργασίας, Στις 13 Γενάρη

Τη συνέχιση της απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ μέχρι τις 12 Γενάρη 2020, όπως έχει εξαγγελθεί, αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Στις 13 Γενάρη 2020, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ πραγματοποιούν τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 15.00, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας στις 12.30, όπου στις 13.00 είναι προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση για τις παράνομες απολύσεις.

Παράλληλα, καλεί «όλους τους συναδέλφους που διαπιστώνουν εργολάβους να δουλεύουν απεργοσπαστικά στο ενεργό δίκτυο να μας καταγγέλλουν τέτοιες περιπτώσεις ώστε να προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του απεργιακού μας αγώνα, όπως έχουμε ήδη κάνει με την υποβολή σχετικής καταγγελίας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ:
  • Από τις 14 Γενάρη 2020 και έως τις 18 Γενάρη2020, θα διεξαχθούν συνελεύσεις και ενημερώσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα «και με ευθύνη και των πρωτοβάθμιων σωματείων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για νέες μορφές απεργιακών κινητοποιήσεων και ενεργειών, εάν η Διοίκηση εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της».
  • Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες μορφές δράσεων, όπως νέα συνέντευξη Τύπου, ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. του ΟΤΕ Α.Ε. και άλλων φορέων.
  • Τέλος, νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις 20 Γενάρη 2020 «προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για κλιμάκωση απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων εάν η Διοίκηση δεν προσέλθει καλόπιστα σε διαπραγμάτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου