Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Νεκρός εργαζόμενος σε ξενοδοχείο στην Κω

Λίγες μέρες πέρασαν μόνο από το τελευταίο εργατικό δυστύχημα που από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρό. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στην περίπτωση του ξενοδοχοϋπαλλήλου που εργάζονταν σε ξενοδοχείο στην Κω. Αισθάνθηκε αδιαθεσία στη κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του, έπεσε από την σκάλα, χτύπησε και λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε στο νοσοκομείο.

Το Εργατικό Κέντρο επισημαίνει ότι καθημερινά συμβαίνουν μεγάλα ή μικρά «ατυχήματα», ότι το Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου εδρεύει στον Πειραιά και καλύπτει και τα Δωδεκάνησα (!).

Υπεύθυνοι για τις εργατικές δολοφονίες είναι οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι μαυραγορίτες εργοδότες που εφαρμόζουν όλα τα αντεργατικά μέτρα που ψηφίζονται τα τελευταία χρόνια. Καταργούν ακόμη και τα πιο υποτυπώδη μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, τις ελευθερίες μας, τα δικαιώματά μας. Σε λίγο θα καταργήσουν και τον μισθό γυρνώντας μας σε εποχές δουλείας. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι φτωχοί πρέπει να εξεγερθούμε ενάντια στη ζοφερή πραγματικότητα που μας έχουν επιβάλει. Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα της οργάνωσης και του αγώνα για να κατακτήσουμε ξανά τα δικαιώματά μας και να απαλλαγούμε από τους μνημονιακούς κανίβαλους και το σάπιο καπιταλιστικό τους σύστημα.

Αντεπίθεση των Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου