Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Παμπειραϊκό Συλλαλητήριο Του Ε.Κ.Πειραιά Στις 3 Απρίλη Στο Πασαλιμάνι Στις 12 Το Μεσημέρι

Στη σημερινή τηλεσύσκεψη του ΕΚΠ που συμμετείχαν τα σωματεία της δύναμής του αποφασίστηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση Παμπειραϊκού συλλαλητηρίου για τις 3 Απρίλη 2021 στο Πασαλιμάνι στις 12 το μεσημέρι.

Το συλλαλητήριο ήταν πρόταση προς το Δ.Σ του ΕΚΠ που είχε καταθέσει η Ταξική Εργατική Συσπείρωση που στηρίζεται από την ΠΕΝΕΝ.

Το πλαίσιο διεκδικήσεων και στόχων είναι τα προβλήματα:


- Δημόσια υγεία και μέτρα για τη θωράκιση του εθνικού συστήματος υγείας και της προστασίας του λαού μας.

- Αντίσταση και πάλη στη κυβερνητική πολιτική καταστολής ενάντια στους αγώνες του λαϊκού-εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος και στα δημοκρατικά δικαιώματα.

- Ανάδειξη των εργατικών προβλημάτων της περιόδου και απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - κεφαλαίου και στην επίθεση που επιχειρούν ενάντια στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Επίσης αποφασίστηκαν και μια σειρά δράσεις σε συνοικίες της περιφέρειας Πειραιά με κορύφωση τον αποκλεισμό - περικύκλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στις 5/4.

Η ΠΕΝΕΝ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της αυτές τις κινητοποιήσεις και καλεί τα μέλη της, όλους τους Ναυτεργάτες και τους απόμαχους να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρόν σε αυτές.

Για τον σκοπό αυτό τις επόμενες μέρες θα γίνουν συσκέψεις στο Σωματείο μας αλλά και στα καράβια για την ενημέρωση και την συμμετοχή του κλάδου μας.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου