Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ANΤΑΡΣΥΑ Συμπαράσταση Στον Αγώνα Των Εργαζομένων Στην INΤΡΑΚΟΜ Ιn Maint

Η διοίκηση της INΤΡΑΚΟΜ ΙnMaint προχώρησε σε εκδικητικές απολύσεις δύο εργαζομένων. Οι απολύσεις αποτελούν εκδικητική κίνηση της εργοδοσίας μετά τη διήμερη απεργία την περασμένη βδομάδα, που την υποχρέωσε να καταβάλει τα χρωστούμενα δεδουλευμένα. Και οι δύο εργαζόμενοι που απολύθηκαν είναι πρωτοπόρα μέλη του σωματείου, ο ένας υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Γένοβα Ιντρακόμ (την παράταξη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς) κι ο άλλος υποψήφιος με την παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, που πρωτοστάτησαν στην πετυχημένη απεργία.

Οι εργαζόμενοι μετά τις χτεσινές εκδικητικές απολύσεις, απάντησαν με καθολική συμμετοχή στη σημερινή στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση. Σχεδόν ομόφωνα αποφασίστηκε απεργία αύριο Πέμπτη 16/3 και μεθαύριο Παρασκευή 17/3 και νέα γενική συνέλευση με στάση εργασίας τη Δευτέρα 20/3, προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη μάχη τους μέχρι την επαναπρόσληψη των δύο εργαζομένων και καλεί σε συμπαράσταση στον αγώνα τους ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας που στόχο έχουν να τσακίσουν τη συλλογική δύναμη των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου