Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ν.Τ. Σάμου – Κήρυξη Στάσης Εργασίας 21.10.2019

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2019, ύστερα από αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου, και κάνοντας χρήση της εξουσιοδότησης του Γ.Σ.,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ

στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι του Δημοσίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια Σάμου. Την ημέρα εκείνη εκδικάζεται η υπόθεση της συναδέλφου αναπληρώτριας δασκάλας που διώκεται από Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου για τη στάση της υπέρ της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων.



Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10, ΣΤΙΣ 11.30Π.Μ.

    Από την περσινή χρονιά μια συναδέλφισσα μας, αναπληρώτρια δασκάλα βιώνει την τρομοκρατία μέσω της δίωξης της από τον Σύλλογο Γονέων Βαθέως γιατί υπερασπίστηκε το δικαίωμα των προσφυγόπουλων να βρίσκονται στο σχολείο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

    Η εποχή συνάδελφοι είναι δύσκολη και απαιτεί από μας εγρήγορση. Οι διώξεις έχουν γίνει η εύκολη λύση σε πολλές περιπτώσεις και ιδίως σε περιπτώσεις που ο εκπαιδευτικός σηκώνει κεφάλι. Οφείλουμε να σταθούμε όλοι στο πλάι της συναδέλφισσάς μας και να καταγγείλουμε την άδικη δίωξη της.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

    Συμμετέχουμε: οι δάσκαλοι στις στάσεις εργασίας 8-11 και 11- λήξη ωραρίου, οι καθηγητές στη στάση εργασίας 11- λήξη ωραρίου και διαδηλώνουμε τη Δευτέρα 21/10, στις 11:30π.μ. έξω από τα δικαστήρια Σάμου.

    Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή