Προλεταριακά Νέα

Για Επικοινωνία Στο email : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Πληροφόρηση Για Την Εργατική Νομοθεσία Που Διαμορφώνεται Και Για Τα Μέτρα Προστασίας Για Τον Κορονοϊό

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων-ενημερώσεων που ως Σύλλογος έχουμε στείλει-δημοσιεύσει (Την κρίση του κορονοϊου να πληρώσουν τα αφεντικά και όχι οι εργαζόμενοι & Ενημέρωση από και προς το Σύλλογο για τα ζητήματα της κρίσιμης αυτής συγκυρίας) στέλνουμε-αναδημοσιεύουμε πληροφόρηση για την εργατική νομοθεσία που διαμορφώνεται και για τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Θα επανέλθουμε και στη συνέχεια για κάθε ενδεχόμενη επικαιροποίηση.

Θα ακολουθήσει πολύ άμεσα νεό επεξεργασμένο κείμενο του Συλλόγου μας σε σχέση με τον αντίκτυπο των μέτρων και τη δυνατότητα εφαρμογής τους αλλά και την αναγκαιότητα -κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες- για τη διεκδίκηση των εργασιακών μας διακαιωμάτων και την υπεράσπιση των ταξικών μας συμφερόντων.

>> Για επικοινωνία με το Συλλογο μπορούμε να τηλεφωνούμε στα 2103820537 & 6980182255 ή να στέλνουμε email στο sylyp_vivliou@yahoo.gr.  Για όλη τη δύσκολη αυτή περίοδο που έχουμε μπροστά μας θα είμαστε σε συνεχή λειτουργία και αγωνιστική ετοιμότητα. 

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής

_____
 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ | Κορωνοϊός (SARS-CoV-2) – Οδηγίες και μέτρα πρόληψης σε εργασιακούς χώρους (από το EΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε – Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας): http://www.elinyae.gr/sites/default/files/2020-03/12313.pdf

_____
Από το κείμενο πληροφόρησης με τίτλο «Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους: Κατεπείγοντα μέτρα προσωρινού χαρακτήρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού»:
> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου